Direktlänk till inlägg 25 november 2007
Broschyren Rena smaker lockade i butiken. Snappade åt mig ett ex. Lät rent och enkelt på nåt sätt, lät husmanskost. Den handlar om smakbrytningar... det som alla proffs pratar om idag. Hur smakerna sött, salt, syrligt och beskt ska lyfta varann till oanade höjder...
Första titten i häftet blev till rena paradoxen, där var det ena konstiga namnet efter det andra, typ... quesadilla, mojto, tex mex red fusion chipotle paste, wrap tortilla, habanera, tequila salsa, red fusion spice mix, smoked chili och garlic...
Rena grekiskan! Kan inte hjälpas, jag tyckte det blev komiskt. Faller i rena skrattparoxysmer...;)
Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|