Fågelperspektiv

Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Margus - 21 juni 2011 21:05

- En gång gjorde vi det två gånger på samma vecka, sa A-L slagfärdigt när hon kom idag för fotografering i Parken. Fattar inte hur hon kan ha så gott humör mitt i eländet. Ja, vi brukar ju inte ses mer än en gång om året, men nu gav det sig själv. DN-reportern skriver artikeln nästa vecka. Sen får vi se...

Vad gör man inte för att bli berömd ;-) Hade förberett bilder inne i huvudet. Varit riktigt kreativ, kanveta, och tänkt ut olika bakgrunder. Det skulle se enkelt ut utan att kännas uppstyltat. Hänga på grinden, luta mot ett träd, sitta på bänken... osv. Gud, vad trött jag blev. Men bilderna kom iväg.

-----------------

För övrigt har jag klippt bort alla bruna barr inne i fågelvoljären, vilket tog några timmar. Tallgrenar är så käcka när de är gröna, men nu såg det för dystert ut. Helt omöjligt att fota fåglar i sån miljö dessutom. Men själva grenarna är trevliga, omtyckta och hållbara.

'Sydamerikanerna' (lessongojorna) som gillat att gömma sig bakom barren blev lite uppskrärrade när de var borta. I gengäld får man tro att de kan klättra desto bättre. De trivs bättre och bättre om dagarna nu när sommarvärmen nalkas.

Kanarierna är alltid nyfikna och ska vara med. En satt i mitt hår, några i spannen, andra runt omkring. Rätt som det var satt en alldeles intill ansiktet och lutade sig fram för att se bättre vad jag gjorde. Såå söta, man kan inte se sig mätt.

Men, fy attan vad det blåser i år. Inte en dag utan vind. Tjatigt.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards