Direktlänk till inlägg 3 februari 2008
Köttfärssåsen
blev äntligen gjord. Skönt att ha i frysen. Skulle egentligen gjort på två kilo, glömde mig, det blev istället grundsatsen på ett kilo. Det räcker ett tag det också. Ändrade något på receptet.
För eget kom-i-håg noteras härmed ingredienserna:
1 kg blandfärs, 1 liter vatten, stor gul lök, 2 buljongtärningar, 2 tsk salt,
2 pkt krossade tomater, 2 dl tomatketchup, soyasås,
oregano, dragon, basilika, körvel, grovmalen svartpeppar, chilipeppar, vitlökspulver.
Bränt CD
med januaribilder, både original och redigerade dito. Kunde därmed tömma kamerans minneskort på dem. Man måste ha både hängslen och livrem i denna sköra datavärld.
Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||||
|