Fågelperspektiv

Alla inlägg den 17 juli 2014

Av Margus - 17 juli 2014 23:19

Att sköta trädgård kräver sin man. Ett ständigt plock och ibland hårt kroppsarbete. Tur att Husbonden är en 'handy man' för jag skulle inte orka. Men vi gläds oerhört när vissa växter sköter sig själva, så kallat 'ogräs'. Som kommer själva, sår sig själva, vandrar omkring dit där den bäst trivs och strålar sedan av glädje. Vid grinden har en campanula fausse-raiponce (tror jag - efter googlande) slagit rot för några år sen och verkar stortrivas. Vi tackar och tar emot!

       

Vyn från sovrumsfönstret dessa sommarkvällar är bara så ljuvlig. Korna drar omkring i hagen och står minsann inte där hela dagarna, men plötsligt är de där och allt blir med ens så idylliskt. Vi tackar och tar emot. Och njuter tills de dragit vidare. Och motiven växlar när de byter plats med varandra. När kossor hostar till med sina stora starka lungor blir jag bara full i skratt. Allt är så enormt med dessa stora snälla djur.

Hosta, ja... Min hosta är på tillbakagång. Är mycket, mycket bättre... men lååångt ifrån bra. Den här luftvägsinfektionen hörde till de jobbigare. Huvudvärk, matthet och träningsvärk hör till sviterna. Skulle hämta mer hostmedicin på Apoteket en dag, men det bidde inget. Vi var ute i åskvädret och sen funkade inte vårdcentralens server så inga mediciner kunde skrivas ut. T ä n k  o m det gällt något livsviktigt...! Fick vänta till dagen efter och hämta ett gult recept - alla har inte glömt hur man använder papper och penna, tack o lov.

Idag förgylldes tillvaron på "Trivselträff för daglediga" med kyrkliga syföreningen som arrangör. Det var på socknens egen dansbana, nära och bra, så jag vågade. Tackar och tar emot! Deltog därtill i allsången något andtruten. Ett 60-tal grannar deltog. Ett bra sätt att få se en skymt av alla.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards