Fågelperspektiv

Alla inlägg den 14 juli 2014

Av Margus - 14 juli 2014 21:43

Sista chansen till "Öppen Trädgård" i går, söndag. Efter en dryg veckas belägring av host- och snörvelattacker ville man pröva vingarna. Åkte till närmaste öppna trädgården i vår egen socken, till Kållö. Bara för att få lite nya idéer och allmän njutning för ögat.

       

Deras fridfulla skogstjärn är verkligen något av det vackraste jag sett. Den ser man gärna igen, och igen. Att det gick ett par hästar i skogshagen intill gjorde inte saken sämre. Massor att trevliga växter på den tacksamma naturtomten fotades, men... på grund av min tunga förkylningsdimma orkade jag inte memorera namnen på dessa. Det får bli anonyma bilder enbart till lyst.

       

Några hostattacker smög jag med i skymundan, men mest trängde jag tillbaka dem genom att skrida fram försiktigt. Väl hemma exploderade allt i vanlig ordning.... ingen vanlig förkylning, denna här.

       

       

 

Av Margus - 14 juli 2014 21:30

       

En mycket stillsam cykeltur mellan hostattckerna. Kärringtänder och rödklöver kantade vår grusväg. Man får aldrig glömma av att njuta av alla detaljer runt fötterna. Som till exempel den lilla orangea blomman (okänd) som stretar på en torr grusbank. Det enorma blåklintsblåa havet som nu är blåare än nånsin kan man däremot inte undvika - ens om man ville. Riktigt sevärt. Har nog aldrig sett nåt liknande. Beundras av alla grannar som åker förbi.


En annan dag bestämde vi oss för att kika runt på nya köpcentret i Alingsås, Vimpeln. Clas Ohlson finns där, liksom Elgiganten och Hööks hästgrejer m.fl Mitt i lunchtiden så vi åt på ett nytt matställe. Trots utseendet på bilden var det absolut inget fel på smaken. Retar mig dock på den nya trenden med djupa tallrikar till alla maträtter. Till rätter med sås är det faktiskt riktigt olämpligt! Usch. Vad tänker tossingarna på...?

Nu står tv-kockar i varje program och lägger upp snygga serveringar, och så startar någon ett matställe och slevar upp köttbullar, mos och sås i d j u p a tallrikar! Som en svinho eller nåt... Är dom rätt vaccinerade, tro?

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards