Fågelperspektiv

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Jan Eliasson - kvällens clou

Av Margus - 26 september 2009 21:57

Tur att man ändå kollar...

   Vi hade just bestämt oss för att INTE se Här är ditt liv, men när vi såg Jan Eliasson, vår svenske toppdiplomat, i bild satt vi som klistrade. En fin och fantastisk man, alltid lika hörvärd med kloka ord och stor erfarenhet. Och så är han spontan och rolig också. Och göteborgare!!! Synd att så mycket var på engelska med släpande direkttextning för dem som inte förstår, istället för att vara inspelat (måste ju klaga på nåt Flört). Det blev kvällens clou.


Den go'a stämningen stendog och kvardröjande leenden stelnade dessvärre av påföljande Tina Turner-show med juckande porrhoppor i minimala kroppsfärgade bikinis under inledningslåten Steamy Windows, ruskande sina rumpor och smekande sig själva som i vilken porrshow som helst. VARFÖR....!!!!!!! Blir alltid lika ledsen i ögat av att producenter inte tror oss om att kunna uppskatta häftig musik i sig själv utan att detta ska accentueras av utlevande sex (närbilder också förstås). Vi är med andra ord på förhand dömda som tondöva sexdårar allihop. Kränkande. Låten genomleds motvilligt, bytte till fotboll och 'sket' sen högaktningsfullt i hela Tina Turner.


Han kom som ett yrväder med pälsen som en gloria omkring sig och försvann tämligen slätstruken... Vännerna var här en stund på kaffe och kardning av Toste. Inte måttligt heller... trodde nästan det snöade i stormbyarna... Att bo i lägenhet på Byn begränsar friheten. Knappt vågar man borsta hunden nånstans... och alltid blåser det... Skönt då med landsbygd där man kan släppa 'allt naturligt' i det fria.  

Ulrik var strålande glad över besöket och låg sen på rygg som en valp under bordet och larvade sig med svågern. Båda är kastrerade och härligt prestigelösa - en drömtillvaro. Det är inte synd om kastrerade hanhundar som en del tror, de är lyckliga och bekymmersfria.

 
 
Ingen bild

Vänninan

27 september 2009 00:09

Kolla Zlatan och Barcelona eller ”Här är ditt liv” var den stora frågan. Vi gav ”livet” en chans och jag blev så lycklig. För några veckor sedan resonerade vi om vilka gäster som skulle kunna tänkas bli kidnappade av Oldsberg och mitt önskemål var bl.a Jan Eliasson. Det har börjat bli lite för många IQ- befriade program i TV så detta höjde sig över mängden. Önskar att Eliasson kunde bli vår nästa statsminister. Hittills var detta det bästa programmet i serien enligt mitt sätt att se.
Vi får tacka för dagens besök hos er och för gott kaffe med dopp! Att en enda västgöte kan lämna så mycket underull efter sig är otroligt. Vid sådana här tillfällen saknar jag vårt tidigare boende ute på vischan. Att utföra denna typ av frisering på gräsmattan inför massor av grannar i flerfamiljshus går ju bara inte. Han har aldrig varit så snygg som i kväll!

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

27 september 2009 12:37

Ja det blev ett bra och avspänt program, såg det på datorn eftersom Tv:n var upptagen;) Måste tala om för Ludde att han är kastrerad så kanske hans bekymmer i andra hundar släpper, hehe.

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Elisabeth

Elisabeth

27 september 2009 14:25

Visst var Eliasson kvällens höjdpunkt. Bortser man från "porren" så var även Tina Turner sevärt men jag håller med..varför..Fantastiskt i alla fall av en 70-åring som är så vital, undra vad hon går på?
Hoppas det gick bra i Lysekil

http://belara.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margus - 19 september 2015 23:25

Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...

Av Margus - 19 september 2015 23:10

  Två och en halv mil. Rätt bra cykeltur, menar jag. Så duktiga är Husbonden och jag numera. Vi går eller cyklar var eller varannan dag. Och har väldigt roligt. Med kilometermätaren blev det ännu roligare... Vi har gått närmare två mil också, och ...

Av Margus - 19 september 2015 22:53


  Den första valvbron i Fåglum byggdes troligen under 1800-talets första hälft. Den hade två större valv och ett mindre där överloppsvatten släpptes fram vid flod. På strömsidan fanns en så kallad klyvare gjord av uppstaplade stenar. 1923 revs de...

Av Margus - 19 september 2015 22:17

  Öbrona är namnet på en liten stenvalvsbro i Fötene, Södra Härene socken, Vårgårda kommun. Den är byggd över Öbrodiket som rinner till ån Nossan. Vem blir inte fascinerad av dessa vackra gamla stenvalvsbroar som syns lite varstans och ännu fun...

Av Margus - 14 september 2015 23:50

  Mitt i redigeringen av sommarens minnesresor hamnade vår "trösksafari". Vi gav oss ut för att njuta av tilldragelsen när startskottet gick. ALLA var ute med gott humör och alla upptänkliga vagnar och kärror. Jag tog några bilder från evenemanget...

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards