Fågelperspektiv

Alla inlägg den 15 september 2013

Av Margus - 15 september 2013 23:20

Sista chansen till sommarväder i lördags, spåddes det från SMHI. Vi är inga storgrillare, men bäst att passa på i alla fall… Det blev nog fjärde gången i år. Vännerna kom. Klyftpotatis och rökt fläskfilé intogs vid dammen i sällskap av vår patrullerande slända. Till grodans höstsång sögs det gottaste ur sista sommardagen. Och det var nog tur… Idag kom regnet.

     

Men morgonen var ljummen och magisk. Som om sommaren sa farväl med ett färgsprakande fyrverkeri i soluppgången. Hela omgivningen var röd… eller gul… eller orange… eller hur det nu var. Kunde knappt ta ögonen från detta ljus. Fönster och dörr slogs upp på vid gavel och kameran jobbade. Svårt göra verkligheten rättvisa. Också här fick man passa på, för det skiftade snabbt. Och slutligen… en regnbåge. En bra start på dagen.

     

Det milda och ljumma duggregnet var välkommet. Äntligen. För det finns faktiskt innesysslor att ta tag i. Har lite svårt att gå in när vädret är gott. Men nu blev tid för både fotvård och avfrostning av frysen på verandan. Efterlängtat.

Hösten är den tid då man startar nya verksamheter och nya rutiner… liksom startar om, och tar nya tag. Som kyrkoherden menade i kyrkobladet när han till och med önskade läsekretsen ”gott nytt år”.

För egen del har jag vilat, upplevt massor, laddat både batterier och minnesbank. Har förunnats en bra sommar - fri från sjukdomssymptom.  Nu känns det bra att starta upp, dra igång och börja om.

Med lite tur får vi en fin höst också, en mjukstart på den tuffa årstiden.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards