Fågelperspektiv

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Margus - 18 februari 2011 23:32

Sista lagret klarlack torkar på tårna. Äpplepaj med vaniljsås. På Spåret och Skavlan. Lilla Sigrid är rastad för sista gången och marsvinen fick just extra påfyllning med hö. Det äts mycket i lilla dockhuset nu när tjejerna bor i hop. Visst är det så, aptiten ökar i gott sällskap.

 

Nio kanarieflickor ligger hårt på typ… ett trettiotal ägg i fågelhuset. Eh… låter ju inte klokt men så mycket är det faktiskt (ägg är inte detsamma som barn). Lite sent i år. Enligt bloggen fick vi ut de första ungarna så här dags något tidigare år. Energin släpar lite, skyller på kylan. Redan nio minus nu, gissar på femton till natten - särskilt under fullmåne.

  

På söndag väntas besök av bonusdotera, nyss hemkommen från modelljobb på Malaga. Klippt ihop två bildexempel från nya katalogen hos b’chic – märken med generös passform i modets trender (ett klick på bilden länkar till katalogen). Mycket trevliga kläder.

På tal om det... trevlig helg på er därute!

Av Margus - 18 februari 2011 23:24

Grisbönderna lägger ner på löpande band. Man klarar inte längre importkonkurrensen från Tyskland. Se där… ’den som gapar över mycket mister ofta hela stycket’. Svenska bönder lät sig luras in i EU av sitt eget LRF. Under parollen att vår svenska kvalitet skulle stå sig så stark. Och nu dumpar tyskarna priserna på sitt dioxinkött. Skyll inte på mig, jag röstade NEJ.

Bönderna blev lika grundlurade som svenska arbetare vilka lurades att rösta ja av socialdemokrater och LO med att Sverige skulle ’lära ut den svenska modellen’ i EU. Och hur gick det? Låglönearbetare strömmar in i landet. Jag röstade NEJ.

Inte nog med det… Radions P1 berättade i dag att det ryktas om en kupp i EU från Tyskland och Frankrike. Om att EU INOM ETT ÅR KAN LÄGGA SIG I LÖNER, SKATTER OCH PENSIONSÅLDER I ALLA EU-LÄNDER. Förslaget uppfattas som en stormaktskupp med utpressning mot övriga EU-länder. Nu är tydligen storhetsvansinnet löst, typiskt att det bl.a kommer från Tyskland. Skyll inte på mig, jag röstade NEJ.

 

Det finns bara ett enda sätt att behandla allt detta: UT UR EU – NU. Tyvärr förde Sveriges Riksdag 2010 in vårt EU-medlemskap i grundlagen (utan allmän debatt) så nu blir det väl etter besvärligare – och dyrare -att lämna.


Alla normala fångar fantiserar om flykt. Möss i bur behöver bara en ynka liten springa för att ta sig ut. Dumma svenskar sätter sig på rumpan i råttfällan och låter sig rånas, luras och dras ut i krig, medan vi bockar och bugar så glada över att vara sedda. Ingen självbevarelsedrift alls… Fy för den lede.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards