Fågelperspektiv

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Shoppar-ångest

Av Margus - 29 april 2011 21:55

Dödens trött. Många beslut idag. Klädinköp. Tre storskjortor... eller -blusar då. Två toppar och en tröja. Hyggligt billigt (1500 kr), men tröttsamma beslut. Och så dessa avslöjande provrum...

Åkte ensam till La Stada då Sigrid fick sällskap av Husse hemma. Klädbristen har varit i stor nöd länge. Garderoben är full, men favoritkläderna få. Folk på Byn har sett mig i samma kläder i två år, känns det som. Man börjar skämmas.

Kortärmat så långt ögat såg. Går bara inte ihop med gäddhäng. Och hittade jag nåt långärmat så var det med luva...! Avskyr luvtröjor. Tar man nåt utanpå en sån så känns det som man har en hel flytväst i nacken. Hur kan luvor ha blivit en sån trend.

Provrummet intogs inte mindre än FYRA gånger i EN butik, alltid glömde jag nåt. Av och på, av och på. Ångest. Ingen som kunde gå och hämta. Skyll mig själv när jag åker ensam. 

Fann till slut några grjejer med lång ärm - utan luva. Bäst att passa på. Nöjd? Vet inte, jo det blir nog bra men ångesten blockerar ev. förväntningar. Mår inte väl av att shoppa.

       

Nya objektivet kom idag. Hann inte pröva det förrän jag var tillbaka i kvällningen. En nymfunge som letade godis i tallgrenarna, en sjungande risfågelpojke och en pilfink i kaprifolen blev övningsobjekt. Puh, vilken dag.  Nu drar det ihop sig till Streaplers-reprisen. Kopplar av med den.

    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Väninnan

30 april 2011 15:29

Va' nyfiken jag blir på det nyinköpta!
Hoppas att jag kan följa med dig nästa gång du blir köpsugen. Då kan jag hämta. Jag gör allt för att slippa hamna i provrummet. Har börjat handla från Ellos. Turen har varit med mig, storlek, färger och utseende har stämt när varorna kommit.

Margus

30 april 2011 21:38

Jajamän, du ska me' när jag shoppar för skojs skull. Då får det ta lite tid, med fika och allt. Denna gång var det rena tvånget.
Skulle tagit bild på grejerna idag, men somnade ifrån det, hehe;-)

 
Erika

Erika

1 maj 2011 16:46

När jag köper dessa luvtröjor känner jag mig som jag hade en puckel på ryggen, och jag bara avskyr den där luvan som göra att t.o.m håret sätter sig metervis över där det egentlige ska vara. När det sedan råkar blåsa ordentligt då far lilla luvis upp i nacken, där sitter den sedan som ett universalklister. :)

Köpa kläder gör jag, och har gjort via internet, visst får jag skicka tillbaka enstaka gånger men det får jag räkna med. Nyfiken på hur det ser det du köpt.

Vinkelevink

http://mintidmittliv.bloggplatsen.se

Margus

1 maj 2011 22:00

Hurra, en luvprotestant till! Må vi få bort detta otyg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margus - 19 september 2015 23:25

Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...

Av Margus - 19 september 2015 23:10

  Två och en halv mil. Rätt bra cykeltur, menar jag. Så duktiga är Husbonden och jag numera. Vi går eller cyklar var eller varannan dag. Och har väldigt roligt. Med kilometermätaren blev det ännu roligare... Vi har gått närmare två mil också, och ...

Av Margus - 19 september 2015 22:53


  Den första valvbron i Fåglum byggdes troligen under 1800-talets första hälft. Den hade två större valv och ett mindre där överloppsvatten släpptes fram vid flod. På strömsidan fanns en så kallad klyvare gjord av uppstaplade stenar. 1923 revs de...

Av Margus - 19 september 2015 22:17

  Öbrona är namnet på en liten stenvalvsbro i Fötene, Södra Härene socken, Vårgårda kommun. Den är byggd över Öbrodiket som rinner till ån Nossan. Vem blir inte fascinerad av dessa vackra gamla stenvalvsbroar som syns lite varstans och ännu fun...

Av Margus - 14 september 2015 23:50

  Mitt i redigeringen av sommarens minnesresor hamnade vår "trösksafari". Vi gav oss ut för att njuta av tilldragelsen när startskottet gick. ALLA var ute med gott humör och alla upptänkliga vagnar och kärror. Jag tog några bilder från evenemanget...

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se