Fågelperspektiv

Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Margus - 5 mars 2009 23:00


Vanilli är nr två ur Grits första kull. Äntligen lite brokiga ungar. Vi har längtat efter just dessa ungar för färgerna har sett spännande ut. Tvärs emot vår vana har vi döpt just denna långt före uthoppet, bara på grund av färgen… vaniljsås. Dessa ändras väl med tiden, de gör de alltid. Men det kan ju ingen ta hänsyn till nu.


(Milli) Vanilli ser hemskans trött ut på bilden. Undra på det. Det tar på både psyke och krafter att komma ut från det trygga boet. Jämförelsevis är de gråbeige ungarna trista, men när de väl fixat till sig i "hårremmen" är de snygga …på sitt vis och poserar bättre med någon vecka på nacken.


Medan hundarna snarkar å det väldigaste firar jag i kväll att flyttningen av gamla blogginlägg till mer passande kategorier äntligen blev helt klar. När bloggen startade i mars 2007 skrevs alla inlägg under "Allmänt". Under de snart två år som gått har jag flyttat några då och då. Nu gav jag mig sjutton på att få det klart och det blev det. Lite träligt, men trägen vinner.


En annan tung grej att ta hand om är bloggens gamla You Tube-snuttar som inte längre kan visas pga. upphovsrätten. Varför ha dem kvar då. Möjligen kan jag ändra till en länk istället. Men DET blir en senare historia.


Önskelista på sånt som Lilla Huset behöver men köplusten är borta just nu pga. finanskrisen. Får skaffa lite då och då:
1) Lamineringsmaskin, 2) Snabbtelefon till fågelhuset så att  vi får in kvittret i bostaden, 3) Fotopapper, 4) Akvarellfärger, 5) Systemkamera, 6) Filmkamera med stativ, 7) Visitkort. För att inte tala om att jag behöver kläder. Det som är så jobbigt…

Glädjer mig åt att regeringen tvingas backa igen… för vilken gång i ordningen. Är det inte a-kassereglerna så är det bonusar i statliga verk. Snart borde dom backa på sjukkassereglerna också. "Maudan" som ansvarig näringsminister för dessa omdiskuterade bonusar flinade inte riktigt lika brett på tv ikväll. Då log JAG i mjugg.
Leenden ja… Mona Sahlin visar numera ett underfundigt leende som ruvade hon på en hemlighet. Det bör vara en sjutusan till lösning, hoppas Lilla Huset. Ler gör jag därtill konstant under Antikrundan. Upptäckte jag i kväll. Märkligt vilka trevliga vibbar det programmet sänder ut. Rena hälsokuren.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards