Fågelperspektiv

Alla inlägg den 9 juli 2015

Av Margus - 9 juli 2015 22:31

 

Här är så vackert att man blir andäktig. Platsen där Stallbäcken från Gendalen ansluter till Nossan är äntligen tillgänglig för allmänheten tack vare den nya gång- och cykelbron. Här råder nu stillsam idyll, något helt annat än då 1600-talets krigiska danskar sägs ha gått över Nossan längst bort till höger i bild, bortom kröken. Där vid det tidigare vadet finns hängbron vid Hagaberget som kan anas i bilden för den som vet hur det ser ut.

Essunga kommun har fått sin trettonde bro. Samhällen belägna vid åar kommer inte ifrån detta. Det krävs många övergångar. Den här som med gångväg ansluter till Höga- och Hagabergens motionsslingor har efterfrågats länge. Nu är den klar. Invigning i höst. 

   

Av Margus - 9 juli 2015 21:42

Jag ville bara byta epostadress...

Visst låter det lätt (förstora bilden). Men det är stört omöjligt. Adobe undviker kontakt med sina kunder. Jag loggar in, följer länken, får ett email som tjatar om återställning av lösenordet man förmodas ha tappat. Jag har INTE tappat någonting! Då hade jag inte kunnat logga in. ”Ett Adobe-konto. Oändliga möjligheter.” står det på hemsidan. Jojo…

Sen ringde jag. "Teknisk support i Sverige sker bara på engelska" och sen räknas en rad obegripliga tekniska termer upp som alternativa val. Adobe vill inte ha kontakt. Så är det.


En del sidor är så där. Prövat olika sökvägar, hamnat på olika sidor som alla tjatar om samma ”borttappade lösenord”. En evig rundgång. Nu ger jag upp. Det ligger förstås en avsikt bakom detta. Mina två Adobeprodukter är jag nu förhindrad att fråga om i framtiden. ”Ett Adobe-konto. Oändliga möjligheter.” eller hur...?

Jag ville bara byta epost. Ty om Adobe nån gång vill skicka mail till mig, så går det inte när Telia stängt min epost. Telia vet mycket väl vad man åsamkar mig för att jag inte vill betala 100 kr/månad för att behålla epostadressen. Kundvänlighet finns inte. Men jag framhärdar.


Apple – en milsvid skillnad.

Fortsatte beta av lösenordslistan. Här gick det lätt att byta Apple-ID! ETT OKLANDERLIGT PERFEKT FÖREDÖME. Lätt som en plätt. Instruktioner på svenska, länkar som fungerade, verifieringsmail som kom direkt. Allt var logiskt genomtänkt. Högsta beröm för högsta flyt. Användravänligt är ordet om Apple.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards