Fågelperspektiv

Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Margus - 17 februari 2013 20:59

Nyheten gav rejält adrenalinpåslag vid sängdags och stal sånär min skönhetssömn. Lästes på Text-TV i går kväll. Nu har regeringen gett sina handgångne män (Försäkringskassan) i uppdrag att analysera vilka typer av människor som är sjuka i psykiska diagnoser. Se upp, psykologer – regeringen är på krigsstigen!

Studien ska ge ”en beskrivning av karaktäristika för de personer som har ersättning från sjukförsäkringen i psykiska diagnoser". Alltså vilka särdrag (!) som kännetecknar dem som fått psykisk diagnos. Regeringen/FK ska tydligen också röra om i diagnoserna… eller hur man nu ska tolka texten ”analys av diagnospanoramats sammansättning”. Bäva månde de utmattade och sammanbrutna i detta land.

            

Först torterar regeringen samhällets svaga som redan har det svårt med sjukdom och arbetslöshet, kastar ut dem från försäkringar de har betalat premie för (FK och a-kassa). Låter myndigheten (FK) håna, trakassera och förfölja dem med ord som ”du kan ju ligga ner och jobba”. Man låter arbetsgivare hämta sina ’slavar’ i FAS 3 hos Arbetsförmedlingen. Och när de sjuka  och jagade klappar ihop totalt kommer detta… då  ska den högerledda regeringen i Sverige utreda vilken sorts människor som inte tål behandlingen!


I nazistiska koncentrationsläger var personer med psykisk ohälsa (förr mentalsjukdom) inte värdiga att leva. De märktes med svart triangel ihop med övriga ”asociala element och arbetsskygga” som t.ex zigenare, förståndshandikappade, alkoholister eller tiggare med flera.

Av Margus - 17 februari 2013 20:46

”Det här är ju överblivna hästar från Rumänien. Hoppas nu bara inte att den där numera överblivna påven också dyker upp i nåt paket från Findus.” Ett citat från radions satirprogram Public Service i morse.

Ja, vem vet vilka horribla överraskningar som väntar när köttet börjar dna-testas. Frågan är om vi vill veta. Min gissning är att testerna ganska snart kommer att mörkas för att strax därpå läggas ned. Det är nåt sjukt med de fria marknadskrafternas globaliserade matproduktion. Utom räckhåll för all kontroll.

Någon föreslog häromdagen att vi konsumenter måste bli bättre på att läsa varudeklarationerna. Ja, den som det kunde - utan lupp… Matproducenterna för krig mot oss. De vet exakt vad vi vill ha, men gör precis tvärtom. Innehållsförteckningen på mat har oftast mindre stil än försäkringarnas finstilta. Med allt konstigare namn på ingredienser och tillsatser och på felöversatt ’nordiska’ om det ens finns med. Men svenska flaggan har de lärt sig hur den ser ut!

Den nya heliga ’valfriheten’ i butiken som skulle vara ”så bra för den fria konkurrensen” innebär bara valfrihet för producenter och butikskedjor att fritt välja vad de vill lura på oss. Tugga och svälj!

I Lilla Huset värld äts hemlagat så länge vi klarar oss själva, köps svenskt griskött (ej nöt)från lokalt charkuteri och läses varudeklarationer te'ss ögona' blö'r. I övrigt tvås händerna.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards