Fågelperspektiv

Direktlänk till inlägg 29 maj 2011

Stenmark Värdig Mästare

Av Margus - 29 maj 2011 22:39

Finalen i Mästarnas Mästare var gastkramande. Har väntat hela dagen. Det var ingalunda säkert att Den Store Favoriten skulle vinna, men när man såg honom utöva nån slags Yoga i gryningsljuset väcktes hoppet igen. Och Stenmark gjorde det - igen!

När bergsklättringen vanns av Anders Limpar förstod vi att det inte skulle bli lätt, men när Stenmark staplat stenar och lagt pusslet var det fajt. Att gå på klossar i grus kräver balans, och det är väl något av Stenmarks paradgren. Icke desto mindre rafflande.

Han är bara makalös, allas vår Ingemar Stenmark - 'utomjordingen'. Grattis! En mycket värdig vinnare. Och som Limpar sa: "Han kan allt". Det var hur som helst en ovanligt trevlig omgång av MM allt igenom. Hög klass.

Stor lättnad spred sig i Lilla Huset. Segern har just firats med extra kaffe, choklad och chilinötter. Samt säsongsstarten av Lark Rise - svårt att fokusera om där, men hjärtklappningen dämpades. Den är så skönt vilsam.


För övrigt vilar bloggen några dar. Kreativiteten är tillfälligt nedsatt och nya bokföringsprogrammet har tagits i bruk. Nytt och nytt, förresten... har haft det sen 2002 och inte orkat förrän nu. Det krävs energi för att lära om;-)

 
 
Kjell E

Kjell E

30 maj 2011 07:45

Håller med dig om spänning och förväntningar.
Tummarna hölls för Utomjordingen.
Vi har också väntat men bröt av med ett bröllop på lördagen.
Kan vara spänningsmoment i det också. När sonen var i lågstadieålder, gick han ut ur rummet när det blev tal om "tager du...", han var så rädd att någon skulle svara nej!!!
Idag är det väl bara favoritlaget i straffläggarläge som ger samma reaktion.
Kul att du är på banan igen, har varit lite tomt.

http://nabbsjuan.bloggplatsen.se

Margus

30 maj 2011 16:26

Jag är också nervös ALLTID vid bröllop. Det KAN rent teoretiskt hända oväntade saker. Inget är klart förrän det är klart.
Ja, vad kan vara mera rätt än att hela folkets favorit tog titeln... Mums.

 
Ruth

Ruth

30 maj 2011 10:13

Ingemar har varit och är störst även i dag, vilken mångsidig kämpe. Tvivlade aldrig på att Ingemar inte skulle stå som segrare även i detta program. Han är makalöst skicklig på allt han tar sig för.
Ett stort grattis till våran kung !
En riktig rysare var det i går.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Margus

30 maj 2011 16:27

Han är bara för go, den fine Stenis! Och ändå så blygsam och taktfull. Fin och ädel, är han.

 
Berit Elisabet med Dagsländor

Berit Elisabet med Dagsländor

30 maj 2011 10:34

Det ÄR jobbigt att lära om! Jag har TVÅ program liggande - har börjat nosa på det första. Men använder fortfarande de gamla. För att göra hemsidor respektive framställa material för tryckproduktion. (Fast mina har jag ännu bara haft ett knappt år, så det finns tydligen hopp. :)

Vill också tala om att jag nu har gjort - eller snarare håller på - att göra en ny hemsida på ny adress. Och så att jag skaffat två "riktiga" bloggar, en till mig och en till Kasper.
Jag finns ju med i din länklista, så det vore fint om du ändrade adressen.
Jag ska själv fixa länklistor även i mina nya bloggar, men det lär dröja några dar.

Kan också säga att jag är väldigt, väldigt glad över att Ingemar Stenmark blev Mästaren med stort M! Allt annat hade känts helt fel, med tanke på vad de presterat under hela tävlingen. Han är makalös! Och så sympatisk. Finns inget skrytsamt där, inte!!!

http://beritelisabet.blogspot.com

Margus

30 maj 2011 16:24

Roligt - och så duktigt - att du fixar hemsida och bloggar. Ska länka om snart. Borde fixa vår hemsida också, men... orken, du vet.
Ja, man svävar liksom på moln å Stenmarks vägnar.

 
Elisabeth

Elisabeth

30 maj 2011 21:29

Kan bara konstatera samma, det var gastkramande och han är en värdig vinnare, vår allas Stenmark

http://belara.bloggplatsen.se

Margus

31 maj 2011 00:03

Ja, och denna gång blev det rättvist. Förra året skulle ju Louise Karlsson egentligen vunnit om det inte vore för några tokiga regler. Nu var den 'tabben' borttagen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margus - 19 september 2015 23:25

Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...

Av Margus - 19 september 2015 23:10

  Två och en halv mil. Rätt bra cykeltur, menar jag. Så duktiga är Husbonden och jag numera. Vi går eller cyklar var eller varannan dag. Och har väldigt roligt. Med kilometermätaren blev det ännu roligare... Vi har gått närmare två mil också, och ...

Av Margus - 19 september 2015 22:53


  Den första valvbron i Fåglum byggdes troligen under 1800-talets första hälft. Den hade två större valv och ett mindre där överloppsvatten släpptes fram vid flod. På strömsidan fanns en så kallad klyvare gjord av uppstaplade stenar. 1923 revs de...

Av Margus - 19 september 2015 22:17

  Öbrona är namnet på en liten stenvalvsbro i Fötene, Södra Härene socken, Vårgårda kommun. Den är byggd över Öbrodiket som rinner till ån Nossan. Vem blir inte fascinerad av dessa vackra gamla stenvalvsbroar som syns lite varstans och ännu fun...

Av Margus - 14 september 2015 23:50

  Mitt i redigeringen av sommarens minnesresor hamnade vår "trösksafari". Vi gav oss ut för att njuta av tilldragelsen när startskottet gick. ALLA var ute med gott humör och alla upptänkliga vagnar och kärror. Jag tog några bilder från evenemanget...

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards