Fågelperspektiv

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Margus - 9 augusti 2010 23:27


Sökt länge, hittat idag. GLAD.

Av Margus - 9 augusti 2010 21:39

Hej och hå...

Här regnar dagarna bort och inget händer som är värt att blogga om. Så har plötsligt Husbonden fått nya grinden till Lilla Parken klar. När bilden var tagen och skulle läggas in i datorn var datorn död... stendöd.

Skriver på Den Gamle, den alltid lika pålitliga reservarn HP. Och numera har vi router så uppkopplingen  mot nätet var det inget problem med. Men något program inlagt för kamera och bildhantering har vi ännu inte i den, frågan är om Den Gamle orkar... den är liiite slö och man skriver inga romaner på den precis.

Konstigt nog känner jag mig inte lika hysterisk som för tre år sen när Fujitsun, då kallad Den Nye, krånglade. Ja, det var inte måttligt läser jag i bloggen... som tur raderar man sånt ur minnet men långt och träligt var det. Sen har den gått och gått. Senaste året har dock ON-knappen varit glapp och man har ju vetat att Stunden För Åtgärd nalkats. Nu är den här.

I morgon väntar resa till datordoktorn som finns på Byn tack och lov. Sen får vi se vad vi ska kosta på oss. Således blir det nu ofrivillig bloggsemester på obestämd tid. Kommer tid, kommer råd.

-------------

Akvariets neontetror gör mig sällskap här vid lilla datorn. Hela gänget ligger i närmaste hörnet och kikar nyfiket på mig. Jättegulligt. När jag tittar tillbaka flyr de blygt till andra sidan för att strax återkomma. Det händer gång på gång, hehe.

Sigrids stygn är tagna, vi skötte det hemma i köket och hon var så lugn och trygg. Hon är så gott som återställd och i farten, men står på antibiotika igen pga. trolig inflammation i vagina... hoppas det räcker så.  Med Dofilus har vi sluppit kräkningar.

Har ägnat några trötta kvällar åt att redigera och lägga ut bilder på Fotosidan.se. Återkommer med inlägg när ork och möjligheter medges. Har ett inbokat fotomöte med en intressant personlighet som jag hoppas ska bli nåt för bloggen. Vi får se.

Tills dess... ha det gott därute i bloggosfären. Än är sommaren inte förbi, det regnar bara. Passar på att vila lite medan datorn får vård eller vad det blir. 

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards