Fågelperspektiv

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Margus - 4 augusti 2010 22:26

  

- Hör man bättre med parabol runt huvudet?

Vår halvdöve 105-åring Ulrik testar Sigrids utensilier, medan damen i fråga känner på den lilla "badringen", en för oss ny ersättning till tratten. Vi var bara tvungna att pröva. Den är en uppblåsbar kudde runt halsen som kanske (?) kan funka för att hindra åtkomlighet till såret. Med den om halsen ser lilla dockan ut som en miniatyrponny med loksele (jättesött). Fast den blev bra varm om natten, sa hon.

I en kommentar fick vi tips om att göra om ett linne till kroppsstrumpa (typ) för henne och det vore ju härligt. Problemet är att jag inte orkar tillverka den. Men dagarna går och vi håller tummar och uppsikt och försöker hålla ut.

------------

Var på fotoklubbens möte i kväll där man kom och gick. Vi tittade på medhavda bilder (glömde ta med för egen del) och utbytte tekniktips. Med laptop och bredband kunde vi även studera medlemmars utlagda bilder på Fotosidan.se. Därtill fick jag tips om sajten Moderskeppet med fokus på grundkurser, guider och tips om bildbehandling i Photoshop. Ska kolla lite redan i kväll.

------------

I går kväll försökte vi övermanna Lilla Husets nionde getingbo. Ett redigt stort - inne i kaprifolen! Det upptäcktes under gräsklippning när Husbonden körde emot spaljén och blev anfallen – och stungen (bara ett stick). Utrotningsförsöket urartade strax till krigsförklaring eftersom invånarna inte hade somnat. Vi kom nog för tidigt efter mörkrets inbrott, väktarna kröp ut genast när vi lyste med lampa och det var inte meningen. I kväll väntar vi tills de somnat…


HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards