Fågelperspektiv

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Margus - 25 februari 2010 22:18

Nu börjar det bli svårt hinna med noteringar om alla ungar som droppar ut. Helmuts alla ungar är ute liksom Whitneys och Grynets. Tre av Gulans är ute men en sladdunge ligger kvar i boet där även Helmut slagit sig ner... och Gulan själv! Där mysligger även de som redan hoppat ut och kommit tillbaka plus Helmuts egna från och till... Vilken röra!

      

Första kvarten varje morgon går åt till att studera alla nya "fynd". Kännetecken noteras för att veta vem som är vem. Tre enfärgat gula blir lite svåra att identifiera men lilla BLÄSA (bilden) hör till de lätta med sin lilla bläs som hon är ensam om. Sju sebraungar är ute och deras högljudda tiggeri hörs var man än befinner sig. Härligt. (Klickbara bilder)

För varje dag som går ökar foderåtgången och antalet skålar. Det betyder att diskningen också tar längre tid men det är så mysigt sen vi fick extraljus i köksavdelningen. Ingen idé att jäkta, där står man och blaskar och lyssnar efter alla ljud.

Hemarbete behöver vi sällan numera sen vi fick diskställ att lägga upp skålarna i, men i går togs denna kartong (bilden) med dammiga reservskålar in till bostaden för uppfräschning. Vi har gått över till annan typ av skålar och de gamla hade legat länge utan skydd. Nu är de vackra igen och behöver inte längre ligga så tillgängliga.

Mera snö idag. Minst en decimeter. Äntligen plusgrader. Termometern har fått nytt batteri så att vi också kan SE dessa siffror och NJUTA av dem - även om det regnar just nu. Trött av värk, somnade mitt i kvällens damstafett och sov djupt och länge. Det gjorde inget eftersom de ändå inte vann, hehe...;-) Värre sportdåre än så är inte jag.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards