Fågelperspektiv

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Margus - 21 augusti 2009 20:37

Äntligen dök sländan upp. En enda. Väntan har varit lång, vädret uselt. Och vips körde den sin knyckiga revirflygning över dammen. Samma mönster och rutt mest hela tiden.

Vad jag har saknat den. Det är så hemtrevligt med de små helikoptrarna vid dammen. Under riktiga trollsländeår har vi sett uppåt fyra-fem samtidigt. Någon har ibland stannat till i luften och hovrat mitt framför ansiktet. Så nära att man sett alla detaljer. Undrar vad den tänkte då.

Vädret hann precis bli så där augustivarmt och soligt för en dag, sen regnar det igen. Vad gör sländan då? Den syns inte till. Sitter den under regnskydd och väntar... Ingen vet vad sländan gör.

--------------

Halvdåliga bilder på vår slända som hovrade lagom länge för ett kameraknäpp. Önskade mer solsken för att få det där blänket i nätvingarna.

Av Margus - 21 augusti 2009 06:10


Maudan jämför sig nu med kronprinsessan Victoria!

Makten och härligheten börjar tydligen gå till hjärnan på Maud Olofsson.  Hon har enligt Expressen sagt så här: "Jag känner igen mig en del i kronprinsessan Victoria – att vara kvinna i ledande position, då behöver man en man vid sin sida som förstår ens arbetssituation och den utsatthet som kan finnas i rollerna. Då behövs en man som kan stödja och städa, en som finns som support hela tiden."


Så pass! Den där bäverkvinnan är bara för mycket. Efter högmod kommer fall. Måtte det blir ett riktigt magplask. Ju förr dess bättre.


Maudan lär ha jublat när hon hörde talas om ännu en kunglig förlovning - mellan Madeleine och Jonas. Ett varningstecken. Alliansen räknar tydligen med att royalistisk glädjeyra blir dragplåster för ännu en valseger.

Men folk kan få nog också. Av både kungar och bävrar. Skrattar bäst som skrattar sist…


Finnes någon likhet? Jag ser den inte.


HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards