Fågelperspektiv

Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Margus - 24 juni 2008 23:58

Här är en som är alldeles uppåt väggarna fel i tillvaron. Sniglar ska vara på marken och glida om kring i sitt slem. Inte klampa omkring uppe på husväggar. Här har vi alltså en streber som tänkte komma upp sig. Ett tilltag han bittert fick ångra i detta Jantelagens förlovade land; "Tro inte att du är något". Följaktligen är han spolad till den miljö där avskum som han hör hemma. Så det så.

Av Margus - 24 juni 2008 23:28


Passade på att sitta en stund i solen på eftermiddagen. Idag åkte markiserna INTE ner genast när solen visade sig, det var såå välkommet med solfläckarna inne. Kunde också njuta en stund på uteplatsen av solvärmen i ansiktet trots att det ännu blåser lite.


Nymferna gjorde sammaledes. De hade samling i voljärens solhörn och lät vinden svepa i sina tofsar. Ja, alla utom Mellis och Pärlvit som har bestyr i Eget Hus med inte mindre än fem ägg... undra på att de har pyssel.


En 'sån där' dag igen. Släppte in städarna i pappas lägenhet kl. åtta. Utfodrade marsvin och fåglar i nämnd ordning, sadlade apostlahästarna och gav mig av för en timme. Ringmärkte Pappis fyra ungar medan Husbonden städade alla voljärer. In i duschen, en snabbmacka, iväg till Plågis för att förlora bästa tuggtanden (kände trots god bedövning en svag molvärk när rötterna släppte… uärrrk). Låste efter städarna. Tänkte handla mat också med fick brått hem till värktabletterna.


Torr i munnen. Ingen dryck eller skölj på närmare två timmar. Somnade över Sudoku under väntan på mitt cappuccino…mmm. Drog till Byhålan för koll av städningen samt inköp. Marknadsafton. Trevligt med klungorna som samlades i solen vid Byhålans egen Fontana di Trevi. Avstod från minglet denna gång, bad att få återkomma nästa månad.


Hemma väntade coleslaw och prinskorv, glada voffar, Allsång samt sist men inte minst Morden i Midsomer. Får nog ta ny värktablett till natten.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards