Fågelperspektiv

Alla inlägg den 28 augusti 2007

Av Margus - 28 augusti 2007 23:29

... som ett månsken i augusti...


Kunde inte låta bli att försöka fånga månen med min lilla digitala fickkamera. Imponerad över att det funkade. Till och med grantopparna kan anas nedanför. Med bättre (dyrare) kamera kunde man fått skarpa gransilhuetter mot månens bakgrund. 


Fullmåne... då är det ofta klart och kallt. Och så är det minsann just nu, i skrivande stund +7. Helst såg jag att augustimånen vore så där stor och orangegul som den kan vara när det är varmt och fuktigt, men man får ta den som är.


God natt bloggen. Sov gott.


Av Margus - 28 augusti 2007 23:15

Datorn är återbördad till hemmet. Påstås att den ska vara fixad. Vågade inte koppla in den i kväll ifall det skulle krånga igen. Skulle väl inte kunna somna då.

Dessutom skulle räkningarna betalas och det vill man ju ändå få gjort i tid. Utan strul. I morgon kommer avgörandet.


Jobbet har lovat två månader betalningsfritt för avbrottet. Alltid något.

Av Margus - 28 augusti 2007 13:50

Inte ett moln så långt man såg...! Fantastiskt.

Om det så vore den sista soliga dagen på sensommaren (hösten) skulle jag inte låta den stressa mig till några stordåd. Tänkte jag och lade mig i baden-baden med hundarna intill, för en skön stund i värmen. Det har ju verkligen varit lite småkyligt om mornarna ett par dar. Ååh, så varmt och skönt det var!

Behövde verkligen lugna ner mig...


Hade redan gått rundan, skött om alla djuren där allt gick åt pipan.... stressade, spillde ut foder på golv och hyllor, vatten på ena foten, en kanarie kom ut i fågelrummet (grrr, just i dag!), fångades in, nymferna var flaxiga och uppjagade efter ett besök av höken på morgonen (jo, han for som en helikopter runt voljären tills jag kom ut), hundarna sprang runt fötterna och gapade, tvättmaskinsreparatören var här och bytte elektronik (lät uppgiven, verkar inte tro på detta, men måste ju göras...). Och allt detta samtidigt som jag väntade läkarsamtal som skulle skötas i lugn och ro.... puh.

Men... både reparatör'n och jag blev klara i tid. Samtalet med doktorn lugnade mig, gällde östrogenet - ingen fara. Så jag struntade högaktningsfullt i utspillda saker inne hos fåglarna, ska ju dit i eftermiddag igen. Satte mig att njuta. Och som jag njöt! Och somnade, och drömde...


... att ystra tjurar kom lösa i trädgården, att unga flickor kom och hämtade dem, att den ena tjejen drog på en barnvagn som plötsligt for iväg i hundra över åkrarna, och plötsligt krockade med en sten varpå babyn for femtio (!) meter upp i luften och ner med en jäkla duns, huuu... men överlevde! Var får man allt ifrån...??


En och en halv timme sov jag där i solen, fick påspädning på solbrännan och kunde strax pusta ut efter mardrömmen.

Då ringer dom från jobbet och meddelar att vår dator kan hämtas där... idag! Dröm eller verklighet.....? Visar sig snart. Vilken dag!

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards