Fågelperspektiv

Alla inlägg den 28 juni 2007

Av Margus - 28 juni 2007 20:23

Nu har jag tröttnat på mediecirkusen runt den där tönten Sven-Göran Eriksson, fotbollstränaren. Jag undrar i mitt inre om han verkligen är nån tränare av rang numera. Tycker mest han går omkring som en sprätt och ser elegant ut. Och fruntimmershistorierna sen...  för att inte tala om när engelska medierna lurade honom med dom där araberna. Äh, han är bara en löjlig pajas. Tyckte det var helt i tingens ordning att han gick arbetslös ett tag. Men så har någon åter förbarmat sig över hans ledsna uppsyn och vips... så ska han visst vara i hetluften igen, som tränare för Manchester City. Att han ställer upp....!?


Nä, nu ska jag betala räkningar och göra bokföring innan man kan blogga mer. Äntligen med dator igen.

Av Margus - 28 juni 2007 20:08

Herrknäppe och damknäppe....!! Finns det nåt annat som är så idiotiskt som bruket med herr- respektive damknäppe! Att det uppfanns en gång i tiden är kanske inte konstigt. Man hade faktiskt mycket egendomliga uppfattningar om det mesta till en bit in på 1900-talet. T.ex skallmätning, lobotomi och gud vet vad...


Att man däremot håller fast vid dom här galenskaperna är så idiotiskt att man kan få krupp. Och detta i en tid när man för övrigt släpper alla regler och normer och kastar sig ut i rena anarkin.


Vad ska det föreställa egentligen? Att herrar och damer har olika motorik...? Trodde man att det ena könet var högerhänt och vice versa...? Eller var det för att man inte skulle låna varandras plagg av misstag...? Jag fattar inte detta. VARFÖR????

Företeelsen är frustrerande när man som jag växlar mellan herr- och damplagg. Bär ofta herrjeans och -skjortor t.ex och har vant mig vid denna knäppning. Plötsligt köper man nåt i en damaffär och vips.... knäppning tvärtom. Knas!

Dags att revoltera mot detta.

Av Margus - 28 juni 2007 18:50

Inloggad igen, och pfhhhhhhhhh susar datorn snällt och beskedligt. Å, vad skönt.


Inget finns att uppdatera denna korta tid annat än regn, regn, regn... Vi har sedan många år ingen regnmätare för vi glömde alltid att tömma den så att den frös sönder. Vi använder istället skottkärran till regnmätare; en titt i den brukar ge en uppfattning om hur mycket det kommit.


Några dagar av förfärlig mus-stank har vi haft i fågelhuset. Anticimex var här och ställde ut gift. Strax efter raglade små musungar omkring i dödskamp på golvet. Det var förfärligt hemskt att se.

Och sen kom stanken från deras "huvudkontor" i fönsterväggen. Det måste ha varit många som bosatt sig där. Fy, det var vidrigt. Man blev nästan yr av ångorna.

Nu verkar kulmen ha varit. Effektivt som tusan.


HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards