Fågelperspektiv

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Margus - 4 juli 2011 21:37

- Är ni på semester?

... ropade en kompis tvärs över Byns parkering där vi höll en stund efter inköpen. Vi nickade - ökända för att vara ena riktiga hemmakatter som aldrig är ute på 'spännande äventyr'.

Det låg förresten mycket sanning i antagandet. Efter helgens slit kände vi oss redo för att slå oss riktigt fria en stund. Vi orkade inte mycket annat. Då är det skönt att forslas runt på en liten biltur. Vi tog oss ända till hemkommunens norra ytterområden ;-)


Sigrid Storråda gillade att åka ståndsmässigt, i baksätet. Bättre utsikt och medbestämmande. Vi hamnade i området där vi en gång bott och därför känner väl. Kort visit hos gammal granne, byttes några ord och kördes strax vidare på småvägar vi sällan åker numera. Åren går, somligt växer igen, nya hus har byggts, folk har flyttat.


Det är märkligt... när man besöker ställen där man bott förut så ser de mindre ut än man minns. Trodde bara detta var en effekt av ett lämnat småbarnsperspektiv, men tydligen inte. Vi var ju fullvuxna när vi bodde där. Är det för att växtligheten förtätats...? Knepigt faktum i alla fall.


Så lat numera att jag bara använder mobilkameran. Det ingår i min kreativa semester. De flesta bilder på Sigrid misslyckades. Bara några blev ok. Klicka för större.

På hemväg köptes lite matvaror. Väl hemma intogs varmkorv och bröd i värsta campingstil. Lite som att ha varit på rymmen...;-)

Undvek på detta sätt nogsamt att lyssna på 'Herr Reichfeldt' i Almedalen. Varför låta sig uppröras i onödan...



HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards