Fågelperspektiv

Alla inlägg den 13 september 2008

Av Margus - 13 september 2008 22:42

Att kvällen skulle avrundas så härligt befriande som med spring-i-dörrar-farsen Lånta fjädrar på tv hade jag aldrig anat. Här tittar vi inte i tv-tablåerna nuförtiden, för många kanaler att hålla koll på. Tv-kvällarna blir för oss mest en överraskning varje gång. Vi zappar, snappar något här och något där, får ett tips och vips... blir det hur trevligt som helst.


Jag ääälskar förvecklingsfarser! Och den här höll verkligen hög klass. Allihop, och jag menar ALLIHOP, var förbaskat duktiga. Många goda skratt fick vi och det behövde vi verkligen. I svinkall nordan har Husbonden jobbat på med nymfbygget och kommit jättelångt. Hans bältros har lugnat ner sig och är på bättringsvägen. Således kom han i rätt tid till läkaren. Så nu har vi taklagsfest i morgon med vännerna.


Själv tuffar jag på som ett ånglok på rosenrot. Städade halva kanarieavdelningen idag, i uppochned-ställning mesta tiden i två och en halv timme; storstädning med knäskurning av golven. Fällde även (alldeles själv!) ett litet träd och släpade in till pippisarna. I morgon väntar del två på samma sätt.


Maggan mår bra efter operationen och är först framme vid utfodringen. Hoppas bara hon låter stygnen vara... Tre gröna lessonungar är ute ur holken och herreminje vilket hallå det blev... på dom vuxna; plötsligt var deras sittplatser upptagna när skymningen föll och dom rök ihop med näbbar och klor. Härligt ettriga dom där ;-} Jag fick släcka ljuset lite tidigare för att hejda dem.

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards