Fågelperspektiv

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

Sista rycket för dagen

Av Margus - 9 november 2012 23:38

Sista rycket för dagen. Så brukar det vara vid datorn så här dags. Inte mycket till ryck. Men lätta antydningar om att luftvägsinfektionen kan släppa gastkramningen om kroppen nu. Kanske.

Kronisk bronkit, skrev läkaren i journalen, ”bronchitis” som Sten-Åke Cederhök sa. Tre overksamma veckor av min utmätta tid har gått. 20 dagar till ingen nytta. Vegeterat, bara. Kraftlös. Darrhänt och skakig av medicinen Symbicort (vanlig biverkan).

Orden har inte formulerat sig i skallen. Läsa var inte tal om. Inga foton eller filmer. Noll kreativitet. Och tiden efter besöket i mikrougnen (magnetröntgen) tappade håret kvarvarande glans. Ett spöke glodde trött mot mig i spegeln.

Som ett trögdjur har jag darrhänt rattat säkerhetskopieringar från dator till två externa hårddiskar. Före en eventuell datorkrasch. Även datorn är sjuk och ska till doktorn - tydligen en smittsam förkylning jag haft 

Rensat mailboxar, sparat mail, adressböcker, favoriter… you name it. Känns helgarderat på nåt sätt. Finurligt om man kan planera en krasch, det har aldrig hänt förr.

Suck… hoppas man kan börja promenera lite lätt nu. Hämta tillbaka vad som pyst ut. Få ny energi.


Önskar bloggens följare en trevlig helg, och må vi alla klara oss från nya smittor… det är ju den tiden nu.


 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

10 november 2012 21:55

Tack vännen för ditt svar ang. den konstiga fågeln, tror nästan till 100% att din teori stämmer på pricken rätt.
Fy så illa där hen du har varit, hoppas du snart är kurant igen, detta har varit en rejäl dipp och pärs för dig, oj, oj….
Du är förutseende med att säkerhets kopiera det du har på datorn, jag har alltid varit slarvig med det, trodde inget sådant skulle drabba mig, men nu vet jag bättre, har varit så naiv och dum.
Har även i år tackat nej till sprutor för höstens influensor, även där tror jag att jag går säker, har aldrig trillat ditt trotts att min man låg på soffan en hel jul med vinterkräksjukan och jag gick fri.
Krya nu på dig så du återfår krafterna snabbt.
Kram vännen

http://bernamis.bloggplatsen.se

Margus

10 november 2012 23:54

Ja, får man tid på sig med förvarnad krasch så tar man ju chansen. Inte alltid det hämder.
Måtte hälsan stå dig bi när du är så djärv och lever på hoppet. Kram

 
Berit Elisabet

Berit Elisabet

11 november 2012 13:24

Mig tycks att du får mer uträttat som ett darrhänt trögdjur än jag som varken det ena eller andra. Just nu i alla fall.
Jag hoppas verkligen att du får tillbaks dina krafter snart, och håret sin glans. :) Även om det väl inte direkt är rätt månad för återhämtning av vad det vara månde.
Du har i alla fall gett mig en puff. Ska ta tag i mitt sparande! Sparande av sånt som finns på datorn alltså. I övrigt är det nog bäst att bara ta dagen som den kommer.
Jag hoppas du har en fin helg!!

http://beritelisabet.blogspot.se

Margus

11 november 2012 23:59

Mig tycks det som om november lämpar sig i hög grad för just sparande. Så bra att jag inspirerade dig. Den som spar han har, vetdu!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margus - 19 september 2015 23:25

Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...

Av Margus - 19 september 2015 23:10

  Två och en halv mil. Rätt bra cykeltur, menar jag. Så duktiga är Husbonden och jag numera. Vi går eller cyklar var eller varannan dag. Och har väldigt roligt. Med kilometermätaren blev det ännu roligare... Vi har gått närmare två mil också, och ...

Av Margus - 19 september 2015 22:53


  Den första valvbron i Fåglum byggdes troligen under 1800-talets första hälft. Den hade två större valv och ett mindre där överloppsvatten släpptes fram vid flod. På strömsidan fanns en så kallad klyvare gjord av uppstaplade stenar. 1923 revs de...

Av Margus - 19 september 2015 22:17

  Öbrona är namnet på en liten stenvalvsbro i Fötene, Södra Härene socken, Vårgårda kommun. Den är byggd över Öbrodiket som rinner till ån Nossan. Vem blir inte fascinerad av dessa vackra gamla stenvalvsbroar som syns lite varstans och ännu fun...

Av Margus - 14 september 2015 23:50

  Mitt i redigeringen av sommarens minnesresor hamnade vår "trösksafari". Vi gav oss ut för att njuta av tilldragelsen när startskottet gick. ALLA var ute med gott humör och alla upptänkliga vagnar och kärror. Jag tog några bilder från evenemanget...

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT GÖRA DEM STÖRRE

Här kan du se mina videoklipp

 Välkommen in till hemsidan

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

   

     

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2012 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

 

Mina länkar

      

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se