Fågelperspektiv

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Armand en Värdig Mästare

Av Margus - 30 mars 2010 21:19

Exakt på sekunden när Mästarnas Mästare skulle starta i kväll blev det svart. Strömmen gick! Där hade vi bänkat oss förväntansfulla och SMOCK! KOLSVART - TYST - DÖTT.

Först hoppade vi upp som yra höns... va, va,va... är det här hos oss... är det lokalt... lyser det hos grannen... är det stort...? Just när Husbonden fått jacka på för att kolla huvudsäkringar i garaget kom ljuset tillbaka. Då hade jag redan hämtat glass i frysen som ren överslagshandling.


Sen var det äntligen igång, detta mysiga program. För sista gången. En mästare skulle koras - av tre deltagare. Lilla Huset höll på Louise Karlsson som än en gång gjorde strålande insatser men föll på att... pulsen inte gick ner snabbt nog! Knepig gren, men so what.

 

 

  

Armand Krajnc vann mycket värdigt, en vältränad och riktig fighter som både är stark, snabb och uthållig. Och en jättetrevlig bekantskap. Heder åt honom!


Fast ibland tycker Lilla Huset att reglerna varit lite märkliga och inte helt rättvisa. Bäst hade varit ren utslagning i kraftmätningarna istället för att en slumpartad nattduell ska rädda den som kommit sämst till i de "riktiga" grenarna.


För egentligen så stod ju kvällens kamp mellan Armand och Louise som hittills i programmen kämpat hårt och haft bra placeringar. Brottarvänner får ursäkta och Tompa Johansson är en underbar person - och brottare, inte minst! - men med flera dåliga placeringar genom serien och en diskad gren är inte riktigt rättvist att man går till final. Om han hade vunnit Titeln skulle det allt känts väldigt knepigt. 

Så vi är helt nöjda med Armands seger. En mysig personlighet och därtill med en trevlig skånsk dialekt (vilket inte alls har med saken att göra). Vi kommer att sakna programmet. Och alla personligheterna. Suck...


 
 
Ruth

Ruth

30 mars 2010 23:20

Ett mycket bra program har slutat, har följt alla avsnitt. Hade också önskat att Louise hade segrat, men allt är bättre en att Thomas skulle stått som etta, (det hade kunnat bli så) en härlig person men ingen vinnare. Grattis Armand.
Tur att strömmen kom tillbaka så snabbt så ni fick se programmet.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Elisabeth

Elisabeth

31 mars 2010 17:49

Ja, t o m vi som inte tittar på sport har följt detta program med stort intresse och så kul att lära känna alla dessa idrottare, inte bara som idrottare utan som personer. Och denna Louice, vilken tjej. Verkligen synd att pulsen krånglade men Armand var verkligen en värdig vinnare även om det hade varit roligt med en tjej.

http://belara.bloggplatsen.se

 
Elisabeth

Elisabeth

1 april 2010 20:22

GLAD PÅSK på er...

http://belara.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

1 april 2010 22:13

Jag har sett ett par avsnitt och håller med dig om att slutduellen inte är rättvis. Den som tagit mest poäng borde ju rimligtvis vinna. Vad är annars alla tävlingarna till för?
Jag önskar er en riktigt Glad Påsk.
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margus - 19 september 2015 23:25

Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...

Av Margus - 19 september 2015 23:10

  Två och en halv mil. Rätt bra cykeltur, menar jag. Så duktiga är Husbonden och jag numera. Vi går eller cyklar var eller varannan dag. Och har väldigt roligt. Med kilometermätaren blev det ännu roligare... Vi har gått närmare två mil också, och ...

Av Margus - 19 september 2015 22:53


  Den första valvbron i Fåglum byggdes troligen under 1800-talets första hälft. Den hade två större valv och ett mindre där överloppsvatten släpptes fram vid flod. På strömsidan fanns en så kallad klyvare gjord av uppstaplade stenar. 1923 revs de...

Av Margus - 19 september 2015 22:17

  Öbrona är namnet på en liten stenvalvsbro i Fötene, Södra Härene socken, Vårgårda kommun. Den är byggd över Öbrodiket som rinner till ån Nossan. Vem blir inte fascinerad av dessa vackra gamla stenvalvsbroar som syns lite varstans och ännu fun...

Av Margus - 14 september 2015 23:50

  Mitt i redigeringen av sommarens minnesresor hamnade vår "trösksafari". Vi gav oss ut för att njuta av tilldragelsen när startskottet gick. ALLA var ute med gott humör och alla upptänkliga vagnar och kärror. Jag tog några bilder från evenemanget...

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards