Fågelperspektiv

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Solbrännan på tårna regnar bort

Av Margus - 23 juli 2009 16:12


Solbrännan på tårna har regnat bort. Synd, för den var rätt svår att få dit. För första gången på flera år. Den kunde väl fått sitta åtminstone till augusti. Suck.


Aj, aj… Ryggskott på gång igen. Det har varit på G länge. Ibland där, men mest borta. Och NU ÄR DET HÄR. Direkt efter middagen när jag reste mig upp slog det till. Vila i soffan hjälper inte. Krypa på golvet med hundarna hjälper något. Sitta vid datorn… inget bra. Neeej.

Tror jag ska bestiga motionscykeln för att lea upp ryggen där. Det hjälpte en annan gång. Promenad blir det ändå inte, så som det regnar.


Husbonden tog tag i saken och plockade ner första fönstret för målning. Det har värkt länge. 15 år sisådär. Vi målade bara med grundfärg när vi byggde om och flyttade in. Resten skulle göras… sen.

De sitter lite indraget och har därför klarat sig länge, men nu är det tvunget. Tre åt solsidan är värst och har första prioritet.


Värst vad nerplockade fönster gapar svart. Husbonden kunde ju inte veta att det skulle bli den regnigaste dagen på hela sommaren. Men så är det. Här och nu. Det håller på och håller på. Jag (...eh, maskinen) tvättar gardiner.

Oooops, så åkte andra fönstret ner också. Jag vet inte vad jag annars ska göra emellan, hette det. Fönstren målas i garaget så där står de åtminstone torrt. Inomhus är det däremot lite fuktigt just nu, hehe.

 
 
Ruth

Ruth

23 juli 2009 23:53

Så ryggskottet har träffat dig igen nu, kanske införskaffa en spikmatta som är så inne nu.
Måla fönster är ett ont måste, men det går rätt så snabbt när man väl börjar å'så nöjder man blir när det är klart. Alla våra fönster blev målade och omkittade när huset målades om, Arne stod på byggställningen och gjorde ett kanonjobb så denna sommar har huset vårdats riktigt ömt, även nytt tegel på taket blev det.

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

24 juli 2009 00:02

Måla fönster är både ett petjobb och tråkigt. Här hemma är det mitt jobb och jag vet inte hur den arbetsfördelningen kommit till?
ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Jenny

Jenny

28 juli 2009 18:23

Jag håller med dej!
Brännan på fötterna som man kämpar som fasen med är jätteknepig att få DIT!
Men den trillar GÄRNA av!??
Jag har till och med slutat skrubba fötterna i duschen....för jag gillar också brunbrända sommarfötter!
Kram, Jenny

http://itsmylife-j.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margus - 19 september 2015 23:25

Bloggen gör uppehåll. För inre tjänst. På egen tid. För att skapa energi. Ska bara ta in. Uppleva. Njuta. Bearbeta. Inte omedelbart omvandla för utgivning till offentligheten. Tid för motion och träning. Frisk luft. Vila och eftertanke. Sjukdom...

Av Margus - 19 september 2015 23:10

  Två och en halv mil. Rätt bra cykeltur, menar jag. Så duktiga är Husbonden och jag numera. Vi går eller cyklar var eller varannan dag. Och har väldigt roligt. Med kilometermätaren blev det ännu roligare... Vi har gått närmare två mil också, och ...

Av Margus - 19 september 2015 22:53


  Den första valvbron i Fåglum byggdes troligen under 1800-talets första hälft. Den hade två större valv och ett mindre där överloppsvatten släpptes fram vid flod. På strömsidan fanns en så kallad klyvare gjord av uppstaplade stenar. 1923 revs de...

Av Margus - 19 september 2015 22:17

  Öbrona är namnet på en liten stenvalvsbro i Fötene, Södra Härene socken, Vårgårda kommun. Den är byggd över Öbrodiket som rinner till ån Nossan. Vem blir inte fascinerad av dessa vackra gamla stenvalvsbroar som syns lite varstans och ännu fun...

Av Margus - 14 september 2015 23:50

  Mitt i redigeringen av sommarens minnesresor hamnade vår "trösksafari". Vi gav oss ut för att njuta av tilldragelsen när startskottet gick. ALLA var ute med gott humör och alla upptänkliga vagnar och kärror. Jag tog några bilder från evenemanget...

HEJ, OCH VÄLKOMMEN !

      

  Visa presentation

Avdelningar i bloggen

Så var det då... denna dag

Sök i bloggen

ARKIV från start 14 mars 2007

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

   Underbar video från YouTube

  

Bra historiebok på internet

Mina länkar

Antal besök

Följ bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards